Відбувся етнографічний інтерактивний захід «Полтавські страви»

19 лютого 2020 року у приміщенні школи № 37 відбувся етнографічний інтерактивний захід «Полтавські страви». Учасники, учні перших класів групи продовженого дня, прослухали розповідь з фоторядом про традиційну українську мультиварку – варисту піч, різновиди народних страв. Виконуючи завдання, «варили» червоний борщик, галушки, ліпили вареники. У «творчій майстерні» виготовляли обереги для кухні у вигляді серця, декоровані природними матеріалами. Захід провела Марія Пісцова у рамках музейно-педагогічної програми «Етнографічні студії з Полтавським краєзнавчим».

20 02 19stravy01

20 02 19stravy01

20 02 19stravy01

20 02 19stravy01