suprenenko

1-го травня відзначає день народження директор Полтавського краєзнавчого музею імені Василя Кричевського Супруненко Олександр Борисович. Немає потреби перелічувати заслужені регалії знаного українского археолога, історіографа та музеєзнавця, видавця, кандидата історичних наук, старшого наукового співробітника, Заслуженого працівника культури України. Найголовніше те, що це мудрий вчитель і керівник, цілісна, чуйна, комунікабельна, весела й творча особистість, яку впродовж багатьох років поважають і по поради якої звертаються в наукових та освітніх колах усієї України.

Шановний Олександре Борисовичу, зичимо Вам міцного здоров’я, особистого щастя, злагоди та чудового настрою, родинного затишку та сімейного добробуту. Нехай Ваш ентузіазм не згасає, а удача ніколи не залишає у відповідальних і важливих справах. Бажаємо Вам сили духу і припливу бадьорості кожен день. Нехай завжди Вас супроводжує вдача, постійно зігріває тепло людської вдячності, а будні і свята наповнюються радістю, світлом та любов’ю рідних та близьких. Вічної молодості Вашій душі та доброти серцю, здійснення всіх Ваших планів та сподівань, оптимізму, реалізації задуманих ідей. Бажаємо успішного ведення справ, приємних і коректних колег, професійної команди.

Нехай Вам таланить на однодумців, доброзичливих і щирих людей, а накопичений життєвий досвід і мудрість допоможуть досягти нових звершень! Вітаємо!!!!

З повагою колектив Полтавського краєзнавчого музею імені Василя Кричевського