Роль журналістики у сучасному соціумі важко переоцінити. Щодня, щогодини, тримаючи руку на пульсі суспільного життя, репортери, аналітики, розслідувачі створюють для нас інформаційне обличчя сьогодення. Їхніми очима подекуди ми бачимо успіхи і негаразди повсякдення, актуалізуємо для себе різнобічні його прояви.

Культурне життя України і, зокрема, Полтавщини теж не залишається поза увагою майтрів телебачення, радіо, друкованих й інтернет-видань. Відгукується журналістська спільнота і на події, пов'язані з історією та сучасною діяльністю Полтавського краєзнавчого музею імені Василя Кричевського. Ведеться спільна просвітницька робота, відкривається для загалу нові чи забуті імена видатних земляків, здійснюються аудіо- і відеопроєкти для молоді.

Адміністрація і співробітники Полтавського краєзнавчого музею імені Василя Кричевського висловлюють щиру вдячність за співпрацю на ниві культурного просвітництва журналістам телеканалів «Центральний, «Місто плюс», «Громадського», газет «Зоря Полтавщини», «Полтавський вісник», інших місцевих ЗМІ.

Вітаємо Вас, шановні друзі, із професійним святом, зичимо нових цікавих тем, майстерного володіння рідним словом, здоров'я й усіляких гараздів у неспокійній журналістській вдачі!

20 06 06 jurnalist