Щорічно 23 червня відзначають День державної служби України. Це професійне свято було засновано в 2003 році Указом Президента № 291/2003. Цей день співпадає з Днем державної служби ООН, тому можна стверджувати, що дата була вибрана не випадково.

За роки незалежності в Україні створено Інститут державної служби. Вона є ключовим елементом системи державного управління. Від ефективності та сумлінності роботи державних службовців безпосередньо залежать соціальна стабільність і рівновага в суспільстві, рівень задоволення потреб громадян, успішність діяльності владних установ.

Декілька років підряд у Полтавському краєзнавчому музеї імені Василя Кричевського для обласних держслужбовців проводились екскурсії та нагородження з нагоди професійного свята.

Колектив Полтавського краєзнавчого музею імені Василя Кричевського вітає всіх державних службовців з Днем державної служби України. Окремо висловлює вдячність за співпрацю та підтримку Департаменту культури та туризму Полтавської обласної державної адміністрації і заступнику голови Полтавської обласної державної адміністрації, Катерині Сергіївні Рижеченко.

vitaemo