Дорогі друзі, колеги!

Наближається Новий, 2021 рік. І слід зізнатися, що в кожному з нас, незалежно від віку, пробуджується передчуття чудесних перетворень, принаймні приємних вражень, здійснення бажань у Новому році. Аби вони здійснилися, як радять психологи, потрібно уявити цю дивовижну мить у найменших подробицях. Не сумніваємося, що передумовою успіху буде наша спільна копітка праця, дружні стосунки в колективі і, звичайно, здоров’я кожного.

2020 рік у цьому сенсі не балував нас прихильністю. Пандемія коронавірусу стала випробуванням для багатьох. Але ми витримали іспит. Хочеться подякувати усім вам, дорогі колеги, за стійкість, взаємодопомогу, відданість улюбленій справі.

Шануймо також друзів музею, представників влади, благодійників, які підтримували Полтавський краєзнавчий у моменти найбільшого напруження, іноді розгубленості, вселяли впевненість у необхідності культурно-просвітницької діяльності, відкривали для колективу музею нові обрії співробітництва.

Тож і у Новому році тримаймо руку на пульсі часу, долаймо його виклики разом і разом крокуймо до жаданих цілей! Нехай науковий пошук, масштабні просвітницькі заходи, участь у медіапроектах й, звісно ж, повсякденне спілкування з відвідувачами, враховуючи непрості обставини сьогодення, принесе ще більше задоволення від обраного шляху. Не сумніваємося, краєзнавство відкриє своїм шанувальникам нові сторінки минулого і сучасного Полтавщини. Буде цікаво, корисно й захоплююче!

Бережіть цю потребу – долучатися до спільного поступу поколінь. Нехай вона і в Новому році осяває ваш сімейний затишок, добробут, зігріває теплом любові близьких людей, створює стосунки доброзичливості і поваги. Віримо, у Новому році це обов’язково знадобиться.

З Новим роком, з новим щастям!

20 12 30 new y