6 січня 2021 р., напередодні світлого Різдва Христового до Полтавського краєзнавчого музею імені Василя Кричевського завітали вихованці зразкової групи народного співу дитячої вокально-хорової студії «Домінус» (художній керівник – Людмила Портна).

Юні артисти привітали співробітників закладу з прийдешнім святом, розважили виконанням народних колядок і щедрівок. Кожен піснеспів перетворювався на театралізоване дійство за участю традиційних різдвяних персонажів.

Колектив дружить з музеєм не один рік. Бере участь у різних мистецьких і просвітницьких заходах, пропагує фольклорні надбання Полтавського краю. До своїх виступів діти ставляться серйозно. Адже їх завдання – не лише підняти настрій глядачів, але й розповісти про Євангельську подію Різдва Христового, передати у пісенній формі щирі сподівання людей на добро і затишок у кожній родині.

На завершення зустрічі завідувач науково-дослідного відділу освітньої роботи Полтавського краєзнавчого музею Людмила Бойко подякувала гостям за гарний виступ і вручила їм солодкі подарунки.

Людмила Нестуля науковий співробітник Полтавського краєзнавчого музею імені Василя Кричевського.

21 01 06 pryvitanya z rizdvom01

21 01 06 pryvitanya z rizdvom01

21 01 06 pryvitanya z rizdvom01

21 01 06 pryvitanya z rizdvom01

21 01 06 pryvitanya z rizdvom01