Пішов із життя Володимир Федорович Тищенко, людина щирої вдачі, совісті і відповідальності, людина, яка ніколи не підведе, на яку завжди можна було покластися.

Уродженець с. Сагайдак Шишацького району на Полтавщині. Народився 13 квітня 1959 р. Закінчив Сагайдацьку середню школу. На життєвому шляху обрав професію водія, якій фактично не зраджував усе життя. Військову службу проходив у Казахстані водієм, забезпечуючи збір урожаю.

Пізніше працював у Полтавському ДСК, РБУ служби побуту та на базі Полтавського військторгу, в інших господарських організаціях.

З 2010 р. був висококласним спеціалістом - водієм Полтавського краєзнавчого музею імені Василя Кричевського, працюючи на різних видах транспорту. За 10 років роботи в музеї Володимир Федорович завжди переймався проблемами музейної справи, допомагав порадами із свого життєвого досвіду. Учасник численних музейних експедицій, виставкових акцій та навіть туристичних подорожей.

До Володимира Федоровича завжди з повагою ставилися колеги, науковці, бо він був надзвичайно безвідмовною людиною. Володимир Федорович був люблячим чоловіком і батьком. Його сім’я мала надійне чоловіче плече.

Висловлюємо щире співчуття родині нашого колеги. У цей день схиляємо голови у скорботі і глибоко сумуємо за непоправною для колективу втратою.

Співробітники музею.

21 01 31 tyshenko