Учасники – діти від 5 до 10 років та їхні мами і бабусі (20 осіб) мали змогу створити один із різновидів великодніх яєць – зернівку. Їх робили за допомогою викладання насіння різних культур, яке є символом добробуту, родючості, чистоти, на вирізані дерев’яні основи. Це були половинки гороху, насіння кукурудзи, сочевиці, льону, рису, гречки, проса, вівса, кунжуту та ін. Кріпились вони на клей ПВА (у давнину на збитий яєчний білок). Атмосфера на майстер-класі була творчою, теплою, товариською, невимушеною, кожен учасник втілював творчий задум на виробі, передаючи свою позитивну енергетику.

18 03 18 zenivka02

18 03 18 zenivka02

18 03 18 zenivka02

18 03 18 zenivka02

18 03 18 zenivka02

18 03 18 zenivka02