Найближчим часом, у Історико-культурному заповіднику «Більськ», відбудеться презентація чергового випуску збірника «Археологічні дослідження Більського городища – 2020».

У підготовці видання взяли участь науковці Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, Історико-культурного заповідника «Більськ», Полтавського краєзнавчого музею імені Василя Кричевського, Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка, Інституту археології НАН України, Інституту географії НАН України, Інституту керамології – відділення Інституту народознавства НАН України, Охтирського міського краєзнавчого музею, Харківського науково- методичного центру охорони культурної  спадщини, Інституту філософії імені Г. С. Сковороди та ін.

У книзі вміщено публікації з результатами наукових досліджень, проведених на території Більського археологічного комплексу та в його окрузі у 2020 році, архівних матеріалів обстежень та описів Більського городища.  Видання буде цікавим не тільки історикам, краєзнавцям, археологам, працівникам музеїв, а й широкому загалу шанувальників стародавньої історії.

Радіємо та вітаємо з виходу в світ чергового збірника і складаємо подяку всім, хто долучився до реалізації цього видавничого проєкту.

22 01 24 knyga